KONFOR matrac
CERES PEDLI (az extra)
A Konfor Ceres Pedli matrac egy erős felépítésű extra matrac, téli-nyári oldallal.
Termékismertető
A benne elhelyezett Herkules rugó rendszer több kisebb rugóból áll, mely a testsúly egyenletes eloszlását eredményezi az egész matracon, ami egy kemény ortopéd fekvőfelületet ad, ezzel megszüntetve a kínzó derékfájdalmat.

Ez a különlegesen sokoldalú matrac megkönnyíti a mindennapi ébredéseket és nagy fokú kényelmet biztosít a pihenés során.
A minőségi alvás meghatározó tényezője az egészséges életmódnak. A Konfor Ceres Pedli matrac ezt mindenben megadja önnek.

Téli-nyári oldala lehetővé teszi, hogy az évszakok körforgásának megfelelően változtassa alvási igényeit is. A Konfor Ceres Pedli matrac alkalmazkodik önhöz.
Téli oldalán egy gyapjúréteg segíti megőrizni a nyugalmas alváshoz szükséges melegséget az éjszaka során.
A nyári oldalán természetes pamutréteg biztosítja az egészséges szellőzést.
A téli és nyári oldalon is egyaránt megtalálható a Pedli kényelmi réteg, mely olyan mintha a matrac és ön között egy puha paplan lenne, így szolgálva önnek a tökéletes pihenés feltételeit.

A Konfor Ceres Pedli matrac oldalán elhelyezkedő szellőzőkapszulák lehetővé teszik a matrac levegőzését, pára elvezetését.
Az exkluzív Silverquilt? ezüst keresztszálas pamutszövet antibakteriális és antisztatikus hatása csökkenti az allergiás problémák kialakulását.
Ez az erős tartású matrac tartós, minőségi kényelmet biztosít önnek a mindennapok során.

magasság: 33+/-1 cm
súlykorlát: 160 kg
További képek megtekintése (kattintson rá a nagyításhoz):

Kizárólag a KIKA áruházaiban vásárolható meg!
Egészségpénztárnál elszámolható!
* A matrac keménységét a vásárló személyes megtapasztalással tudja legjobban eldönteni.